Poster

Summary:.
1944, en Laponie finlandaise, un ancien soldat reconverti en chercheur d’or trouve une grande quantité d’or. En essayant de rapporter son butin en ville, il devra se battre contre les forces nazies présentes en Finlande

Studio:.
Subzero Film Entertainment

Actors:.
Jorma Tommila, Aksel Hennie, Jack Doolan, Mimosa Willamo, Onni Tommila, Tatu Sinisalo, Arttu Kapulainen, Elina Saarela, Ilkka Koivula, Max Ovaska, Joel Hirvonen, Pekka Huotari, Severi Saarinen, Aamu Milonoff, Vincent Willestrand, Wilhelm Enckell, Joonas Brilli, Nicholas Francett, Kevin Francett, Eemeli Franssi, Jussi Kaila, Jarkko Klemetti, Henri Koljonen, Pekka Laakso, Martti Näätä Leinonen, Joosua Oja, Pietari Paappanen, Oskari Skyttä, Tomi Lampinen, Mila Leppälä, Jasmi Mäenpää, Nora Nevia, Jenna Tyni, Anssi-Pekka Fredriksson, Jarmo Hietamäki, Wellu Mikkonen, Akseli Hakovirta, Juho-Lauri Hakovirta, Iisko Hirvasvuopio, Sakari Maliniemi, Jukka Vuorela, Ari Joki, Nikita Makkojev, Jasmin Valjas, Linnea Vilppunen, Hannu Anttila, Mario Esposito, Tarmo Hassinen, Miia Heikkinen, Kimmo Henriksson, Arto Kairajärvi, Risto Korhonen, Mirva Korvala, Steven Madlin, Julia Malmsten, Annika Moisio, Kari Parkkinen, Tommi Pelkonen, Arto Peltomäki, Leena Sormunen, Pekka Virkkunen, Jukka Virtanen, Tinwelindon Belbog

Duration:.
92 minutes

Content Rating:.
fr/12

Genres:.
#Guerre, Action

—- Metadata —-

Resolution:.
1080p

High Dynamic Range:.
SDR

Bitrate:.
15804/Kbps

Critic Rating (Rotten Tomatoes):.
94

Available on Library :.
Films – [FR]

IMDB URL:.
https://www.imdb.com/title/tt14846026

IMDB ID:.
tt14846026

End Of Post 🙂
Note one Post per movie for each movie in libraries, search for other posts using the search tool of the blog homepage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>